Over Fysio-R

Het team

Het team bestaat uit vier fysiotherapeuten, genaamd Femke, Martijn, Tim en Bram, stagiair (laatste jaar) fysiotherapie Mike en (management) assistente Estelle.

Hieronder stelt het team zich kort voor;

Femke Rutten

Femke Rutten
Ik ben Femke Rutten. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar de persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en laten we samen deze uitdaging aangaan!

 
Martijn Gielink
Ik ben Martijn Gielink. Sinds jongs af aan behoort sporten en gezondheid bij mijn dagelijkse routine. Door deze passie heb ik veel geleerd over voeding en sport. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren was daarom snel gemaakt. Iemand weer vertrouwen in zijn/haar eigen lichaam zien krijgen gedurende een behandeltraject om vervolgens weer te kunnen sporten, of simpelweg dagelijkse activiteiten weer uit te kunnen voeren, is wat het vak fysiotherapie zo mooi maakt. Hier zet ik mezelf dan ook 100% voor in. Als fysiotherapeut, maar ook als mens, ga ik graag samen met jou elke uitdaging aan om je doelen te behalen!

Tim Arnts – Msc. Sportfysiotherapeut
Hallo mijn naam is Tim Arnts.  In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en als sportliefhebber (voetbal, hardlopen, mountainbike en wielrennen) was het voor mij een logische keuze om de opleiding tot sportfysiotherapeut te volgen.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij diverse eerstelijnspraktijken in Arnhem en omgeving en ben ook werkzaam geweest bij voetbalvereniging Vitesse Arnhem. Het meeste plezier haal ik uit de samenwerking met jou als cliënt om je hulpvraag te behalen, of dit nu de terugkeer naar je sport is na een blessure, normaal kunnen wandelen of traplopen na een knie-operatie of iets van een hoge schap pakken. Omdat een blessure of fysieke klacht al vervelend genoeg is mag je van mij ook een luisterend oor verwachten en als fysiotherapeut ben ik ook wel in voor een geintje op zijn tijd. Uiteraard staat het herstel centraal en door middel van de (online) bijscholingen probeer ik up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bram Rikken

Ik ben Bram Rikken, praktijkhouder en fysiotherapeut bij Fysio-R. Ik ben fysiotherapeut sinds 2007. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties, sportinstellingen en praktijken. O.a. bij revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek in Nijmegen en voetbalvereniging Sparta Rotterdam. Ik heb nu de kans gekregen om een eigen praktijk te starten in Beneden-Leeuwen. Een droom die is uitgekomen!

Met volle overtuiging gaan wij met 100% inzet samen aan de slag met jou, om de klachten te behandelen zodat je weer zonder fysieke problemen het dagelijks leven kan oppakken.


Mike van Ooijen
Mijn naam is Mike van Ooijen, 23 jaar oud en ik kom uit Alphen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Fysiotherapie aan de Fontys in Eindhoven. Even een korte omschrijving van mijzelf: Sportief (voetbal), leergierig en ben graag in contact met mensen. Misschien herken je mij ook wel van Maas en Waal Fit waar ik momenteel werkend ben, maar vanaf februari kun je mij ook tegenkomen bij Fysio-R als stagiaire. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop veel te leren van mijn collega’s maar ook zeker van jou!

Estelle Rikken
Mijn naam is Estelle Rikken en ik ben werkzaam als (management) assistente bij Fysio-R. Mocht je naar de praktijk bellen of mailen zul je veelal contact met mij hebben. Ik help je verder op weg met het inplannen van afspraken, vragen over facturen en verzekeringsdetails en het aanspreekpunt voor overige zaken. Tevens ondersteun ik de praktijkhouder bij diverse taken.

Tot ziens bij Fysio-R, wij verwelkomen je graag!