Over Fysio-R

Het team

Het team bestaat uit drie fysiotherapeuten, genaamd Femke, Oscar en Bram.

Hieronder stellen de therapeuten zich kort voor;

 

Femke Rutten

Ik ben Femke Rutten. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar de persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en laten we samen deze uitdaging aangaan!

Oscar van Wezel

Mijn naam is Oscar van Wezel. Ik zie een grote uitdaging in het onderzoeken van vraagstukken van de cliënt, en samen tot een effectieve oplossing en behandeling te komen. Hierbij kan ik in de praktijk zoal gebruik maken van technieken als Dry Needling en Shockwave. Daarnaast is het mooi om te zien hoe cliënten meer vertrouwen in hun eigen gezondheid kunnen krijgen. Ik ben ervan overtuigd dat samen er veel doelen behaald kunnen worden. ​ Hiervoor zal ik mij volledig inzetten en mijn kennis gebruiken om u als cliënt zo goed mogelijk te helpen!

Bram Rikken

Ik ben Bram Rikken, praktijkhouder en fysiotherapeut bij Fysio-R. Ik ben fysiotherapeut sinds 2007. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties, sportinstellingen en praktijken. O.a. bij revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek in Nijmegen en voetbalvereniging Sparta Rotterdam. Ik heb nu de kans gekregen om een eigen praktijk te starten in Beneden-Leeuwen. Een droom die is uitgekomen!

Met volle overtuiging gaan wij met 100% inzet samen aan de slag met u, om de klachten te behandelen zodat u weer zonder fysieke problemen het dagelijks leven kan oppakken.

Tot ziens bij Fysio-R, wij verwelkomen u graag!