Over Fysio-R

Fysiotherapeut

Ik ben Bram Rikken en fysiotherapeut sinds 2007. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties, sportinstellingen en praktijken. O.a. bij revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek in Nijmegen en voetbalvereniging Sparta Rotterdam. Ik  heb nu de kans gekregen om mijn eigen praktijk te openen in Beneden-Leeuwen. Een droom die uitkomt! 

Tijd nemen voor de cliënt

De mens als persoon centraal stellen en de tijd nemen voor iemand, al duurt dit soms langer dan een half uur, dat zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten. Luisteren is een groot goed! Maar kunnen luisteren en de persoon begrijpen nog veel meer! Jezelf kunnen verplaatsen in een persoon en begrijpen wat die jou verteld is voor mij het allerbelangrijkste in het contact tussen de professional en cliënt. Een glimlach op de mond van de cliënt toveren als klachten afnemen en pijnvrij de deur uit zien lopen maken het vak zo mooi. Daar doen we het uiteindelijk voor! 

Met volle overtuiging ga ik met 100% inzet aan de slag met u om de klachten te behandelen zodat u weer zonder fysieke problemen het dagelijks leven kan oppakken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen of bent u op zoek naar advies rondom uw klachten en de (behandel)mogelijkheden daarbij? Neem vrijblijvend contact op met Fysio-R via 06-57405282 (bellen of what’s app) of mail naar info@fysio-r.nl 

Tot ziens in mijn praktijk! 

Bram Rikken

Fysio-R