Over Fysio-R

Het team

Het team bestaat uit zeven fysiotherapeuten; genaamd Taco, Bram, Martijn, Mike, Femke, Michelle en Tim. Daarnaast worden zij ondersteunt door het secretariaat Jolanda en Estelle.

Hieronder stelt het team zich kort voor;

Femke Rutten
Ik ben Femke Rutten. Samen met jou je doelen behalen, dat is waar ik naar streef. Hierbij kijk ik naar de persoonlijke situatie in combinatie met de laatste fysiotherapeutische inzichten. Om de samenwerking optimaal te laten verlopen, vind ik wederzijds vertrouwen, motivatie en energie belangrijke punten. Elke klacht zie ik als een nieuwe uitdaging en laten we samen deze uitdaging aangaan!
 
Martijn Gielink – Msc sportfysiotherapeut i.o.

Ik ben Martijn Gielink. Van jongs af aan behoort sporten en gezondheid bij mijn dagelijkse routine. Door deze passie heb ik veel geleerd over voeding en sport. De keuze om fysiotherapie te gaan studeren was daarom snel gemaakt. Iemand weer vertrouwen in zijn/haar eigen lichaam zien krijgen gedurende een behandeltraject om vervolgens weer te kunnen sporten, of simpelweg dagelijkse activiteiten weer uit te kunnen voeren, is wat het vak fysiotherapie zo mooi maakt. Hier zet ik mezelf dan ook 100% voor in. Als fysiotherapeut, maar ook als mens, ga ik graag samen met jou elke uitdaging aan om je doelen te behalen!


Tim Arnts – Msc. Sportfysiotherapeut
Hallo mijn naam is Tim Arnts.  In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en als sportliefhebber (voetbal, hardlopen, mountainbike en wielrennen) was het voor mij een logische keuze om de opleiding tot sportfysiotherapeut te volgen.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij diverse eerstelijnspraktijken in Arnhem en omgeving en ben ook werkzaam geweest bij voetbalvereniging Vitesse Arnhem. Het meeste plezier haal ik uit de samenwerking met jou als cliënt om je hulpvraag te behalen, of dit nu de terugkeer naar je sport is na een blessure, normaal kunnen wandelen of traplopen na een knie-operatie of iets van een hoge schap pakken. Omdat een blessure of fysieke klacht al vervelend genoeg is mag je van mij ook een luisterend oor verwachten en als fysiotherapeut ben ik ook wel in voor een geintje op zijn tijd. Uiteraard staat het herstel centraal en door middel van de (online) bijscholingen probeer ik up-to-date te blijven van de laatste ontwikkelingen.Taco Boxman 
Ik ben Taco Boxman. Ik ben in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Momenteel doe ik de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort.(laatste jaar)
Mijn interessegebieden liggen met name in orthopedische en wervelkolomklachten en duizeligheid/ hoofdpijn. Graag werk ik met jou samen aan herstel. Als hobbymuzikant heb ik daarnaast affiniteit met bewegingsklachten gerelateerd aan het musiceren.
Mike van Ooijen
Mijn naam is Mike van Ooijen, 24 jaar oud en ik kom uit Alphen. Ik heb de studie Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Fontys in Eindhoven.
Even een korte omschrijving van mijzelf: Sportief (voetbal), leergierig en ben graag in contact met mensen. Binnen de praktijk hoop ik mijn kennis en kunde met jou te kunnen delen en zo samen de uitdaging aan te gaan! Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop je snel te zien bij Fysio-R!

Michelle van den Broek
Ik ben Michelle van den Broek. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool in Eindhoven.

Ik haal veel plezier uit het werken met mensen. Of het nu gaat om herstel na een blessure, het verlichten van pijn of het verbeteren van jouw fysieke functioneren, ik sta klaar om mijn kennis en expertise in te zette om jou te ondersteunen! Veelal ben ik werkzaam bij de locatie in Druten, maar ook woe en/of zaterdags in Beneden-Leeuwen locatie te vinden!Bram Rikken
Ik ben Bram Rikken, praktijkhouder en fysiotherapeut bij Fysio-R. Ik ben fysiotherapeut sinds 2007. De afgelopen jaren heb ik ontzettend veel werkervaring opgedaan bij verschillende organisaties, sportinstellingen en praktijken. O.a. bij revalidatiecentrum Sint Maartenskliniek in Nijmegen en voetbalvereniging Sparta Rotterdam. Ik heb nu de kans gekregen om een eigen praktijk te starten in Beneden-Leeuwen. Een droom die is uitgekomen!

Met volle overtuiging gaan wij met 100% inzet samen aan de slag met jou, om de klachten te behandelen zodat je weer zonder fysieke problemen het dagelijks leven kan oppakken.

Secretariaat

 

Renate Tromp
Ik ben Renate en woon samen met mijn man Twan, dochter Robin en zoon Joep in het mooie Winssen. Na 21 jaar werkzaam geweest te zijn op een accountantskantoor was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Vanaf februari zal ik het team van Fysio-R komen ondersteunen op secretarieel gebied. Mijn ervaring op de receptie zal dan ook zeker van pas komen. Ik sta graag mensen te woord, bied een luisterend oor en help graag waar ik kan!
Vanaf heden zul je dus Estelle of mij aan de telefoon krijgen voor het maken van een afspraak, voor al jullie vragen of een gezellig praatje 😊
Ik kijk er naar uit om in deze voor mij nieuwe branche aan de gang te gaan.

Estelle Rikken
Mijn naam is Estelle Rikken. Ik woon samen met Bram en onze drie kids in Oosterhout (Gld). Binnen Fysio-R vervul ik de functie als secretaresse om alle administratie e.d. af te handelen. Wanneer je naar de praktijk belt of mailt zul je veelal contact met mij (of Renate) hebben. We helpen je graag verder op weg met het inplannen van afspraken, vragen over facturen en verzekeringsdetails en het aanspreekpunt voor overige zaken.

Tot ziens bij Fysio-R, wij verwelkomen je graag!