Nieuws

Nieuwe TOPPER gezocht!

Wil je ook werken binnen een jong en sociaal team? Met de niéuwste apparatuur? Een team dat als motto ‘Kennis is kunde’ draagt? Én dat alles in een sportieve omgeving? Yes! Dan is Fysio-R op zoek naar jou!

Wie is Fysio-R?
Fysio-R is een jong en dynamisch bedrijf (gevestigd in Beneden-Leeuwen en Druten) dat veel werkt met orthopedische casuïstiek. Onze visie bestaat uit vier pijlers; kennis is kunde, innovatie, preventie en communicatie. Bij Fysio-R nemen we de tijd voor een cliënt en streven we naar een fijne en prettige werksfeer met veel gezelligheid. Hierdoor creëren we een positieve energie die bijdraagt aan een spoedig herstel en een nauwe samenwerking tussen therapeut en cliënt. Onze praktijkscore van 9,3 (Zorgkaart Nederland) geeft duidelijk aan dat onze aanpak werkt.

Wie ben jij?
Een afgestudeerde fysiotherapeut die BIG geregistreerd is, veel wil leren en kan omgaan met feedback.
Ben je manueel therapeut of in opleiding tot manueel therapeut? Dan is dat een pré!

Je kan jezelf verplaatsen in de cliënt om zo samen met elkaar op zoek te gaan naar het beste plan voor het herstel. Jouw positieve energie en vertrouwen geeft de cliënt de boost om er ook 100% voor te gaan!

Tijdens een werkdag maak je gebruik van de nieuwste apparatuur (zoals gefocusseerde shockwave), kan je met de cliënten gebruik maken van de sportfaciliteiten (zelfs gebruik maken van een zwembad) van de sportscholen en stel je bv een mooi schema op (Physitrack tool) voor de cliënt thuis zodat ook daar verder gewerkt kan worden aan het herstel.
Geen dag is hetzelfde!

Wat heeft Fysio-R jou te bieden?
* Uiteraard een goed salaris dat past bij je werk- en opleidingsniveau! (Je zult er niet op achteruit gaan)
* Een leuke werkplek voor minimaal 24-32 uur, uiteraard zijn de uren/werkdagen/tijden bespreekbaar!
* Ons motto is ‘Kennis is kunde’ dus leergierigheid stimuleren we dan ook van harte en komen we je in tegemoet qua scholing en cursussen. (Wil je een master gaan volgen? Graag zelfs! Bij vaste aanstelling betalen wij deze)
* Wekelijks hebben we als team een intervisie moment, hierin worden casussen besproken maar ook wordt er tijd gemaakt om samen te oefenen en elkaars kennis te verbreden.
* Ook de maandelijkse pensioenpremie, daarin komt Fysio-R je graag tegemoet.
* Daarnaast hebben we een leuk team met jonge collega’s, lunchen we dagelijks samen, hanteren we korte lijntjes en is er ook veel ruimte voor gezelligheid!
* Ook hebben we een leuke financiële bonus aan het eind van het jaar!

Ben jij de gedreven aanvulling voor het team van Fysio-R?
Laten we snel kennismaken met een lekkere kop koffie. Je bent van harte welkom!
Je kunt je brief met CV sturen aan info@fysio-r.nl t.a.v. Bram Rikken. Graag telefonisch contact? We zijn bereikbaar op 06-5740 5282.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 

Koningsdag 2022

Op woensdag 27 april 2022 – Koningsdag – zullen de praktijken van Fysio-R gesloten zijn, het team geniet (ook) van de vrije dag! Uiteraard kunt u een appje/mail sturen naar het bekende adres en zult u z.s.m. een reactie ontvangen. Wij wensen u een zonnige en gezellige Koningsdag toe!

Stagiair bij Fysio-R

(dd feb 2022) Vanaf februari 2022 zal Mike van Ooijen stage lopen bij Fysio-R! Hij is laatste jaar student fysiotherapie aan de Fontys in Eindhoven.

Mike zal aanwezig zijn op de locatie Beneden-Leeuwen.

Bij ‘Over Fysio-R’ stelt hij zich verder aan u voor.

Nieuwe locatie Fysio-R in Druten!

(dd jan 2022) We zijn het nieuwe jaar goed gestart met het openen van een nieuwe (en tweede) vestiging van Fysio-R!  U vindt ons bij de Fitnessclub Druten aan de Klepperheide 17 te Druten.

Onze collega Tim Arnts is hier 36 uur per week aanwezig en verwelkomt u van harte in de praktijk! Tevens zal Bram de dinsdagen in Druten werkzaam zijn.

Nieuwe zorgverzekering 2022 afsluiten? Zie hier de beste zorgpolissen!

(d.d. nov 2021) Het einde van het jaar is alweer in zicht van het (wederom een bewogen) jaar! Dat houdt in dat er ook weer een nieuwe zorgverzekering afgesloten mag worden voor 2022. Aangezien het misschien een wirwar aan polissen is, qua aanvullende pakketten, willen we u aanraden eens een kijkje te nemen op de hieronder genoemde website. Ieder jaar selecteert het KNGF de beste (aanvullende) zorgpolissen voor fysiotherapeutische zorg.

Hierbij de link naar de website voor de zorgpolissen 2022:

https://defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/de-beste-zorgpolissen-in-2022/

 

De praktijk blijft geopend voor u gedurende de lockdown!

(d.d. voorjaar 2021) Zoals de minister-president liet weten in de toespraak vanavond, valt de fysiotherapie onder de zorgberoepen en kunnen wij de zorg voortzetten.

Ondanks het feit dat de praktijk is gevestigd in het pand van een fitnesscentrum (Maas en WaalFit), blijven wij geopend voor uw behandelingen. Dit houdt in dat u nog steeds van harte welkom bent in de praktijk voor uw behandeling, mits u geen verkoudheids- of griepklachten heeft. 

In de praktijk doen we alles binnen onze mogelijkheden om de hygiëne te kunnen waarborgen en volgen de adviezen/richtlijnen van de RIVM en de beroepsvereniging KNGF.

Heeft u vragen over uw behandeling of twijfelt u of u kunt komen?
Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag. 

Heeft u vragen over het coronavirus?
Bekijk dan de website van de RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus)
of neem contact op met de lokale GGD.

Mondkapje verplicht

(d.d. maart 2021) Fysio-R hanteert de hoogste hygiënemaatregelen m.b.t. de Corona situatie in het belang van de volksgezondheid en om de veiligheid van de fysiotherapeuten én cliënt te kunnen waarborgen.

Dit houdt in dat wij bij elke behandeling een mondmasker dragen en indien nodig, het dragen van handschoenen en een bril. Ook voor u, als cliënt, stellen wij het verplicht om een mondkapje te dragen als u komt voor behandeling. Indien u gebruikmaakt van een externe ruimte in het pand dat niet van Fysio-R is, is dit niet verplicht. Op deze manier kunnen we bijdragen aan het verminderen van risico’s en kan de zorg toch doorgang vinden.

De eerdere (voorzorgs)maatregelen blijven van kracht: handen desinfecteren, niesen/hoesten in de elleboog en thuisblijven bij (milde) klachten. Ook als u niet zeker weet of u kunt komen, is overleg gewenst, neemt u daarvoor contact met ons op!

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag in onze praktijk!