Nieuws

Nieuwe zorgverzekering 2022 afsluiten? Zie hier de beste zorgpolissen!

(d.d. nov 2021) Het einde van het jaar is alweer in zicht van het (wederom een bewogen) jaar! Dat houdt in dat er ook weer een nieuwe zorgverzekering afgesloten mag worden voor 2022. Aangezien het misschien een wirwar aan polissen is, qua aanvullende pakketten, willen we u aanraden eens een kijkje te nemen op de hieronder genoemde website. Ieder jaar selecteert het KNGF de beste (aanvullende) zorgpolissen voor fysiotherapeutische zorg.

Hierbij de link naar de website voor de zorgpolissen 2022:

https://defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/de-beste-zorgpolissen-in-2022/

 

De praktijk blijft geopend voor u gedurende de lockdown!

(d.d. voorjaar 2021) Zoals de minister-president liet weten in de toespraak vanavond, valt de fysiotherapie onder de zorgberoepen en kunnen wij de zorg voortzetten.

Ondanks het feit dat de praktijk is gevestigd in het pand van een fitnesscentrum (Maas en WaalFit), blijven wij geopend voor uw behandelingen. Dit houdt in dat u nog steeds van harte welkom bent in de praktijk voor uw behandeling, mits u geen verkoudheids- of griepklachten heeft. 

In de praktijk doen we alles binnen onze mogelijkheden om de hygiëne te kunnen waarborgen en volgen de adviezen/richtlijnen van de RIVM en de beroepsvereniging KNGF.

Heeft u vragen over uw behandeling of twijfelt u of u kunt komen?
Neem gerust contact met ons, wij helpen u graag. 

Heeft u vragen over het coronavirus?
Bekijk dan de website van de RIVM (https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus)
of neem contact op met de lokale GGD.

Mondkapje verplicht

(d.d. maart 2021) Fysio-R hanteert de hoogste hygiënemaatregelen m.b.t. de Corona situatie in het belang van de volksgezondheid en om de veiligheid van de fysiotherapeuten én cliënt te kunnen waarborgen.

Dit houdt in dat wij bij elke behandeling een mondmasker dragen en indien nodig, het dragen van handschoenen en een bril. Ook voor u, als cliënt, stellen wij het verplicht om een mondkapje te dragen als u komt voor behandeling. Indien u gebruikmaakt van een externe ruimte in het pand dat niet van Fysio-R is, is dit niet verplicht. Op deze manier kunnen we bijdragen aan het verminderen van risico’s en kan de zorg toch doorgang vinden.

De eerdere (voorzorgs)maatregelen blijven van kracht: handen desinfecteren, niesen/hoesten in de elleboog en thuisblijven bij (milde) klachten. Ook als u niet zeker weet of u kunt komen, is overleg gewenst, neemt u daarvoor contact met ons op!

Wij hopen op uw begrip en verwelkomen u graag in onze praktijk!